Stalhouderij Wijnand Hazeleger

» Assepoesterkoets «

 

Een wel heel bijzondere koets is onze 'Cinderella koets', ook wel de 'Assepoesterkoets' of 'Prinsessenkoets' genoemd. Een echt sprookjesrijtuig, voorzien van verlichting en zelfs muziek!

 

Onze Prinsessenkoets rijdt altijd rond op de Prinsessendagen op Paleis het Loo. Vele bruidsparen zijn al op bijzondere wijze vervoerd naar hun trouwlocatie met deze koets. Maar dit rijtuig is ontzettend breed inzetbaar. Denk aan uniek vervoer op kinderverjaardagen, eerste communies, school gala's, sweet sixteen parties, vrijgezellenfeesten, themadagen, markten, braderieën of bijvoorbeeld de intocht van Sinterklaas of zelfs (als u een prins bent die absoluut niet op een wit paard durft te zitten) een origineel huwelijksaanzoek!

 

Sprookjespaarden
Natuurlijk wordt ook deze koets voortgetrokken door twee, vier of zes sprookjespaarden: échte Friesche paarden, met lange wapperende manen, dikke staarten en veel behang op de benen. Hun hoofdstellen zijn voorzien van witte pluimen en vanzelfsprekend zijn de koetsier en palfrenier helemaal in stijl gekleed.

Wilt u weten of onze Assepoesterkoets beschikbaar is op de door u gewenste datum, neem dan snel contact met ons op. Wij hebben maar één Assepoesterkoets.

 

Download hier de brochure...

 

 

Assepoesterkoets Cinderellakoets   1

 Cinderellakoets met nieuwe koetsierskleding
Assepoester met paarden   2

Witte uitmonstering op de paarden.
Cinderellakoets Assepoester Cabrio Elza   3

Een prachtig plaatje voor uw huwelijk, communie, gala, sweet sixteen party etc.
Assepoesterkoets   4

Assepoesterkoets met 2 Friese paarden
Assepoesterkoets Cinderellakoets Cabrio   5

De nieuwe koetsierskleding maakt het plaatje compleet.
Assepoesterkoets - Cinderella koets - Prinsessenkoets   6

Assepoesterkoets - Cinderella koets - Prinsessenkoets.

Neem contact op met Stalhouderij Wijnand Hazeleger per mail: info@wijnand-hazeleger.nl of bel: 0342-471070 b.g.g.: 06-50201525 of WhatsApp ons.