Stalhouderij Wijnand Hazeleger

» Decoratiemateriaal «

 

Stalhouderij Wijnand Hazeleger beschikt over enorm veel nostalgisch decoratiemateriaal dat u kunt huren om de entourage van uw evenement, feest of uw winkel sfeervol af te stemmen op het thema of de tijd van het jaar.

 

Van arreslee tot ijscowagen!
Wilt u sfeer in uw winkel brengen rond de Kerstdagen? Dan is een arreslee die gezellig op een goed zichtbare plek in uw winkel staat natuurlijk fantastisch! 

 

Houdt u een bedrijfsfeest in de zomer? Dan is een authentieke ijscowagen een fraaie blikvanger, maar ook nog eens functioneel: u kunt ijs en/of drankjes uitdelen vanuit de ijscowagen of zelfs heerljike poffertjes bakken!

 

Klein decoratiemateriaal
Naast de vele bijzondere rijtuigen die zowel 'stilstaand' als decoratiemateriaal gebruikt kunnen worden, als rijdend - getrokken door Friesche paarden, hebben wij ook ontzettend veel klein, nostalgisch decoratiemateriaal te huur, dat uitermate geschikt is voor het aankleden van bijvoorbeeld winkels of themafeesten.

 

Het is te veel om op te noemen. Onderstaande foto's geven u enigszins een indruk van de mogelijkheden. Neem vooral contact op en vertel ons wat u zoekt!

 

IJscokar paard evenement    1

Authentieke ijscowagen te huur voor u feest of evenement.
Bello het treintje   2

Locomotief 'Bello'
Overzicht arrenslee    3

Deze arrensleeën zijn ook te huur voor decoratie
Decoratie materiaal aardappels boerenwagen   4

Complete plaatje door ons geleverd boerenwagen, juttenzakken, antieke boerenkleding en de rieten aardappelmanden.
Antieke haring kar   5

Originele antieke haringkar
Lijkkoets   6

Antieke lijkkoets.
   7

Loopwagen.

Neem contact op met Stalhouderij Wijnand Hazeleger per mail: info@wijnand-hazeleger.nl of bel: 0342-471070 b.g.g.: 06-50201525 of WhatsApp ons.