Stalhouderij Wijnand Hazeleger

» Jan Plezier «

 

De Jan Plezier is een ideaal rijtuig voor het vervoeren van groepjes mensen. De ramen van dit rijtuig zijn zeilen en bij mooi weer kunnen deze opgerold worden, zodat u heerlijk in de 'open lucht' zit. 
Dat maakt de Jan Plezier bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld een rit door de natuur of het rijden door de stad met uitleg van een gids.

 

Comfortabel

De Jan Plezier van Stalhouderij Wijnand Hazeleger is gestoffeerd, voorzien van zachte kussens en vloerbedekking. Via een trappetje komt u in het rijtuig.

 

Jan Plezier als volgrijtuig

De Jan Plezier wordt ook vaak gehuurd door bruidsparen als volgrijtuig achter de trouwkoets aan. De koetsier en palfrenier zijn gekleed in donkerblauwe koetsiersjassen voorzien van goudkleurige tressen en dragen grijze hoge hoeden. 

In vergelijk met de paardentram, is de Jan Plezier een veel lichter rijtuig dat toch geschikt is voor het vervoeren van meerdere personen. Minimaal twee Friesche paarden staan voor dit rijtuig ingespannen en brengen u veilig en comfortabel naar uw locatie!

 

Reserveren?
Wilt u de Jan Plezier reserveren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. 
 
Download hier de brochure...

 

 

Trouwen aan het water met paarden   1

Jan Plezier
Jan Plezier 1   2Jan Plezier 2   3Jan Plezier 3   4Jan Plezier 4   5Jan Plezier 5   6
Neem contact op met Stalhouderij Wijnand Hazeleger per mail: info@wijnand-hazeleger.nl of bel: 0342-471070 b.g.g.: 06-50201525 of WhatsApp ons.