Stalhouderij Wijnand Hazeleger

» Nieuwsberichten » Onze postkoets is 8 april aanwezig op Voorthuizen Straalt. «

 

Op zaterdag 8 april 2017 houdt Voorthuizen voor de 4e keer ‘Voorthuizen Straalt’. Een mooi evenement om het nieuwe toeristenseizoen in te luiden. Voor alle inwoners ook weer een stralende dag vol activiteiten, muziek en optredens.

De postkoets is deze dag ook aanwezig en kunt u gratis een rondritje maken door het dorp. U kunt opstappen aan de Hoofdstraat ter hoogte van Bossenbroek - Lorax Optiek.

De vierde editie van Voorthuizen Straalt wordt een dag bomvol activiteiten, zoals presentaties, optredens, koren, doedelzakken, een braderie en kleedjesmarkt. Het Bunckmanplein is het centrale plein waar zich die dag alles concentreert. Daar komt ook een centrale plek voor kinderen met kinderactiviteiten, zoals een speurtocht, schminken en knutselen. Op het Horecaplein komt een Ondernemersplein, een podium voor ondernemers om zich te presenteren en hun producten en diensten te laten zien. Leden van de OVV kunnen er gratis staan. De braderie is rond de Koninginnelaan/Van Den Berglaan.” Tevens is er een standwerkersconcours in de Hoofdstraat.

 


Neem contact op met Stalhouderij Wijnand Hazeleger per mail: info@wijnand-hazeleger.nl of bel: 0342-471070