Stalhouderij Wijnand Hazeleger

» Paardentram «

 

De prachtige, bordeaux rode paardentrams van Stalhouderij Wijnand Hazeleger zijn geschikt voor elk evenement en voor het vervoeren van mensen van jong tot oud. Heeft u een bruiloft, jubileum, familiefeest, open dag, bedrijfsuitje...? Een paardentram is uniek, gezellig en comfortabel vervoer voor uw gasten!

De paardentrams worden vaak ingezet voor het vervoer van bruiloftsgasten: als volgkoets, maar het gebeurt ook wel eens dat het bruidspaar zelf ook in de tram plaatsneemt, gezellig bij de daggasten.
 

 

Rolstoel toegankelijk
De paardentrams van Stalhouderij Wijnand Hazeleger zijn verwarmd, geheel gestoffeerd en rolstoel toegankelijk door middel van een solide aluminium oprijplaat. De open paardentram kan ook opengezet worden, zodat u tijdens de rit van het lekkere weer kunt genieten.

 
Zomer, herst, lente, winter
Wij rijden met de koetsen en paardentrams het gehele jaar door, of het nu zomer, herfst, lente of winter is. Voor elke weersomstandigheid hebben wij geschikte rijtuigen.

 

De ervaren koetsiers en palfreniers zijn in stijl gekleed en zorgen ervoor - natuurlijk samen met de twee sterke, zwarte Friesche paarden die voor de tram staan - dat u veilig op uw locatie aankomt.

Als u de paardentrams eens wilt komen bekijken, bent u van harte welkom. Neem even contact op en wij plannen graag een afspraak met u in!

 

Download hier de brochure...

 

Paardentram met 2 friesche paarden.   1

Paardentram
Paardentram   2

Paardentram
Paardentram met bekleding en 2 friese paarden   3

Paardentram met bekleding.
Paardentram 7   4

Paardentram met de mogelijkheid om rolstoelen te vervoeren.
Paardentram 4   5

Paardentram die door middel van doorzichtige rolgordijen zowel open als dicht gereden kan worden.
Paardentram 11   6

Witte trouwkoets gevolgd door de dubbeldekker met 3-span.
Paardentram 12   7

Een mooie stoet met een trouwkoets en 3 paardentrams voor de familie.

Neem contact op met Stalhouderij Wijnand Hazeleger per mail: info@wijnand-hazeleger.nl of bel: 0342-471070 b.g.g.: 06-50201525 of WhatsApp ons.