Stalhouderij Wijnand Hazeleger

» Rouwomnibus «

 

Een mooie uitvaart houdt dierbare herinneringen levend

Stalhouderij Wijnand Hazeleger is ruim 30 jaar specialist in rouwvervoer. Wat ooit begon met één rouwkoets is inmiddels uitgegroeid tot een bijzonder wagenpark met meerdere vervoersmiddelen. Wat al deze klassieke rijtuigen gemeen hebben, is dat ze - samen met onze ervaren koetsiers - stuk voor stuk garant staan voor een respectvolle én stijlvolle uitvaart. De laatste herinnering is immers een blijvende herinnering…
 

Omni betekent vervoer ‘voor allen’  
Nieuw dit jaar is onze speciale rouwomnibus. Een prachtige, stijlvolle bordeauxrode/zwarte bus, getrokken door twee statige ervaren paarden. Hoe fijn is het om, op die allerlaatste dag, samen met de naasten plaats te nemen rondom de kist van uw geliefde. Met elkaar in stijl op weg naar dat laatste moment van afscheid. De kist is vakkundig geplaatst op een zorgvuldig én ambachtelijk ontworpen en gestoffeerde baar van de firma Huiskamp uit Winterswijk.  Alleen gedegen materiaal met liefde voor het vak is goed genoeg. De rouwomnibus is gerust uniek en bijzonder te noemen. Nergens anders is deze te huur in Nederland.
 

Groepen met of zonder kist  
De klassieke omnibus biedt plaats aan 12 personen plus de kist. Het is ook mogelijk om 18 personen te vervoeren als volgkoets zonder de kist. Vanzelfsprekend is de volgkoets volledig in de sfeer van het rouwvervoer.   
   

Tot in detail verzorgd
Twee zwarte Friesche paarden trekken de unieke rouwomnibus. Onze koetsiers dragen originele en ingetogen rouwkledij. Vanzelfsprekend zijn ze zeer ervaren en zorgen ervoor dat de paarden rustig stappen en wachten waar nodig. Onze koetsiers zorgen er altijd weer voor dat die laatste gang van de overledene op gepaste wijze en in harmonie verloopt.

Samen met u bekijken we wat uw wensen zijn. Wilt u ingetogen, zwarte rouwgordijntjes? Of liever licht en wit. Beide kleuren zijn mogelijk. De rouwomnibus heeft ook bijpassende, speciale rouwvlaggen. Familieleden in een rolstoel kunnen ook gebruikmaken van onze rouwomnibus: deze is volledig rolstoelvriendelijk gemaakt.

Net zoals bij onze andere vervoersmiddelen en diensten kunt u rekenen op een goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Service zit in ons DNA. Wij doen wat we beloven en afspraak = afspraak.
 

Duurzaam en veilig
Buiten in de natuur. Met alleen het mooie gekletter van de hoeven van deze prachtige paarden. Dit type vervoer is zowel duurzaam als milieuvriendelijk. Er komen dan ook geen vervuilende uitlaatgassen aan te pas. De paarden dragen ook nog eens speciale mestzakken, dus geen vervelende uitwerpselen op straat of bij het uitvaartcentrum. Tel daarbij op dat het vervoeren van al onze passagiers tegelijkertijd óók veilig gebeurt. De rouwomnibus voldoet aan de strenge eisen van nu. Denk hierbij onder meer aan de juiste verlichting. Wij zorgen voor verantwoord vervoer, zodat u alle aandacht kunt geven aan andere zaken. Zaken die ertoe doen…zoals het naderende afscheid.
 

Contact
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over het rijden in de rouwomnibus. Wij rijden in heel Nederland.

Download hier de brochure...

 

1   12   23   34   45   56   67   78   8Rouwomnibus begrafenis begraafplaats Monuta   9Begrafenis paardentram paard kist familie   10Begrafenis paarden familie vervoer   11Rouwomnibus begrafenis   12
Neem contact op met Stalhouderij Wijnand Hazeleger per mail: info@wijnand-hazeleger.nl of bel: 0342-471070 b.g.g.: 06-50201525 of WhatsApp ons.