Stalhouderij Wijnand Hazeleger

» Huwelijksaanzoek «

 

Wilt u uw geliefde op een orginele manier ten huwelijk vragen? Stalhouderij Wijnand Hazeleger heeft daarvoor werkelijk alles in huis! Maar er is zo veel mogelijk... zo veel dat het eigenlijk te veel is om op te noemen op deze pagina. We zullen een paar opties uitlichten hieronder. 

 

Prinsessenkoets

Om in de sprookjessfeer te blijven: onze prachtige Assepoetserkoets is ook zeer geschikt om uw partner op een originele manier ten huwelijk te vragen. En hoe prachtig is het dan om ook op uw trouwdag weer in deze koets naar het stadhuis te rijden? 

 

Winterse wonderen...

Bent u van plan uw partner in de winter of rond de Kerstdagen ten huwelijk te vragen, dan is het natuurlijk fantastisch als u uw entree maakt in een van onze arresleeën, getrokken door echte rendieren of een prachtige Fries, compleet met bellentuig. Eventueel kunt u zich vermommen als de Kerstman... 

 

Diverse rijtuigen

Wilt u in stijl bij uw geliefde aankomen? Dan heeft u de keuze uit een groot aantal prachtige rijtuigen en trouwkoetsen. Gaat u voor wit of voor bordeauxrood met zwart?

 

Cowboy

Wilt u als cowboy op onze Boerenwagen verschijnen en uw geliefde, nadat het 'ja-woord' is gevallen, romantisch achter in de bak, waar u een luxe strobaal als zetel heeft, meenemen richting het restaurant? Het kan! 

 

Op de fiets!

Een huwlijksaanzoek waarbij u uw geliefde meeneemt in een Riksja of bakfiets is ook uniek!

En dan zijn er nog tal van andere bijzondere, authentieke rijtuigen en voertuigen waarmee u een huwelijksaanzoek een onvergetelijke gebeurtenis maakt.  

 

Neem contact met ons op en/of maak een afspraak en kom een keer langs om te kijken wat de mogelijkheden allemaal zijn!
 
Download hier de brochure...

 


Neem contact op met Stalhouderij Wijnand Hazeleger per mail: info@wijnand-hazeleger.nl of bel: 0342-471070 b.g.g.: 06-50201525 of WhatsApp ons.